Team Granny Gear anno 2013

Nijkerk is sinds januari 2013 een nieuwe mountainbike club rijker: Granny Gear.

 

granny gear logo

Na jarenlang te hebben gefietst in binnen- en buitenland heeft een fanatieke groep mountainbikers uit de omgeving van Nijkerk besloten een nieuwe mountainbike club op te richten die zich, naast het fanatiek beoefenen van de mountainbike sport, richt op gezelligheid en genieten van het leven in alle facetten. Regelmatig zullen de mannen van Granny Gear een toertocht rijden of zelf een route rijden in de omgeving van Nijkerk. Ieder jaar wordt er een buitenland reis georganiseerd. Een aantal Granny Gear leden heeft al een Transalp gereden. In 2015 heeft er een clubweekend naar de Dolomieten plaatsgevonden, 4 dagen fietsen en 7000 hoogtemeters.

IMG_1549

In 2016  vertrok team Granny Gear voor een 4 daagse trektocht naar de Franse Vogezen. Het werd een heroische tocht met heel veel water……uit de hemel.

IMG_1951

2017 werd de Dachsteinrunde in Oostenrijk gefietst.

2018 The Battle of Bulge 3 dagen genieten in de Ardennen van Luxemburg.

IMG_1931

Tot ziens op je mountainbike ergens in het bos!

IMG_1829

 

 

2 comments

  1. Nel · februari 28, 2013

    Hoop dat de club een mooi bike leven tegemoed gaat.

  2. Erik · februari 28, 2013

    Let op want op zaterdag 18 mei aanstaande organiseert Granny Gear de eerste MTB marathon van Nijkerk. Een MTB evenement in het kader van het 600 jarig bestaan van Nijkerk. Twee uitdagende gepijlde tochten met een spectaculaire start. Maak kennis met het mooie buitengebied van Nijkerk, Voorthuizen en Garderen. Zet maar alvast in de agenda want dat mag je niet missen. Binnenkort meer info op deze site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s