Sportieve medewerkers Broekhuis Opel & Chevrolet op de mountainbike!

Zaterdagmiddag 18 januari heeft Team Granny Gear een MTB clinic georganiseerd voor een 12 tal sportieve medewerkers van Opel en Chevrolet Dealer Broekhuis uit Harderwijk.

Broekhuis

Groep

Deze clinic, onder leiding van Marcel Zwartepoorte (ook werkzaam bij Broekhuis), Rob Vink en Ruud de Graaff, was een vervolg op een toertocht die in september onder zomerse omstandigheden werd verreden.

De omstandigheden waren nu ook weer ideaal. Lekker zonnetje, goede temperatuur en weinig wind. De ondergrond was niet altijd even hard. Maar dat kwam goed uit want nu konden de deelnemers ook eens ervaren dat mountainbiken echt kracht kost.

De start was in Garderen en ging via mooie singletracks richting Boeschoten waar Team Granny Gear een aantal pittige klimmetjes in de route had opgenomen. Via een aantal mooie bospaden en singletracks ging de groep in snel tempo richting het Sprielderbos waar halverwege een ‘koek en zopie’ stop was ingericht.

foto 5

Na deze pauze ging de route verder over de Garderense duinen richting het Garderense veld waar met behulp van de Granny Gear geoefend werd in het beklimmen van steile hellingen van de grindgaten. Via het buiten gebied van Garderen terug naar het startpunt. Moe en voldaan kijken de deelnemers terug op een geslaagd evenement. 

Team Granny Gear ook voor een MTB clinic op maat.


afdakling 4
afdaling 2 afdaling afds foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s