Rondje Apeldoorn >50 km > 450 hoogtemeters

De uitdagende route van ruim 50 kilometer loopt van Leesten over Hoog Buurloo, Radio Kootwijk, Hoenderloo en Varenna terug naar ?t Leesten.

De route is gemakkelijk op te pikken vanaf Van der Valk de Cantharel. Na +/- 500 meter duik je aan de rechterkant het bos in. Dit gedeelte van de route voert je over leuke slingerige paadjes afgewisseld met een paar leuke klimmetjes. Na dit gedeelte volgt er een stuk over wat meer lange rechte brede paden.

Het gedeelte op de heide in de buurt van Hoog Buurloo (Radio Kootwijk) is weer attractiever. De route is hier erg afwisselend . De singletracks slingeren zich van de hei het bos in over verschillende ondergronden om vervolgens weer een deel over de heide te gaan.

Vervolgens steekt de route de Otterlose weg over. In dit gedeelte weer wat meer brede, rechte bospaden die vals plat stijgen of dalen.

Het gedeelte na de campings (Het Spoek) bevat weer meer mooie singletracks en een mooie afdaling. Het laatste deel van de route (Bruggelerbos) voert weer wat meer over bredere bospaden. Perfect aangegeven!

IMG_0754IMG_0757IMG_0756

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s